Profiel Ontwerp & Communicatie geeft jouw boodschap een eigen gezicht

Jij hebt iets aan de wereld toe te voegen. Maar dat moeten de mensen wel weten! Veel ondernemers en organisaties vinden het lastig, tijdrovend of ingewikkeld om na te denken over doelgroepen, communicatie en marketing.  Profiel Ontwerp & Communicatie helpt je pragmatisch en professioneel om je bedrijf, organisatie, merk of product een eigen, herkenbaar gezicht te geven. Ook ondersteunen we je om dat eigen gezicht te laten zien op een manier die bij jou past. We kunnen de complete huisstijl, communicatie en marketing voor je verzorgen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een van onze specialisaties: (virtueel) projectmanagement, (online) marketing, videografie of podcasts. Wat er ook op jouw ‘boodschappenlijstje’ staat: wij maken er wat moois van!

Horen

We horen heel goed wat je zegt, maar vooral ook wat je bedoelt. Dat is ons recept voor succesvolle communicatie, marketing en promotie. Als (virtueel) projectmanagers ontzorgen we je proactief, professioneel en pragmatisch en regelen we alles voor je zoals, websites, (online) marketing of social media.

Spreken

Maar doe dat wel op een manier die bij jou en bij jouw doelgroepen past. Wij gaan graag met je om tafel zitten om te bespreken hoe we dat voor jou kunnen realiseren. Of je nu kiest voor een folder, website, podcast of video: wij zorgen dat je gezien en gehoord wordt.

Zien

Zichtbaar zijn en blijven is belangrijk. Wij zorgen met de juiste ingrediënten dat je bij de juiste doelgroep in beeld komt en blijft.