uw profiel perfect weergegeven

Social media uitbesteden Schijndel

Op zoek naar een communicatiebureau in de regio Schijndel voor al jouw social media uitingen? Wij helpen je graag verder. Wij maken berichten en advertenties die aansluiten op jouw doelstellingen en doelgroep.

Tegenwoordig kun je als bedrijf eigenlijk niet meer om social media heen. Er zijn immers bijna 14 miljoen Nederlanders actief op één of meerdere social media kanalen. De top 5 van meest gebruikte social media kanalen zijn: WhatsApp, Facebook, YouTube, Instagram en LinkedIn.

Dit wil niet zeggen dat al die mensen op ieder platform op jouw verhaal zitten te wachten. Onderzoek goed waar jouw doelgroep actief is of waar relevante thema’s veel worden besproken. Wij helpen je graag om een goede keuze te maken in je social media strategie.

Werkwijze
Na een kennismakingsgesprek en brainstormsessie brengen we een advies en offerte uit. Tijdens de brainstormsessie achterhalen we graag de antwoorden op vragen als wie is je doelgroep, welke producten of diensten wil je onder de aandacht brengen en wat is jouw verhaal. De strategie vertalen we vervolgens naar een praktische contentkalender. Per maand leggen we de ideeën aan je voor. Als je het hiermee eens bent, zorgen wij ervoor dat de berichten worden geplaatst. De resultaten en statistieken bespreken we met regelmaat.

Herken je dit?

  • Je bent druk met de dagelijkse activiteiten in je bedrijf. Het plaatsen van berichten op social media beland onderaan op je to-do-list.
  • Je plaatst wel berichten maar een strategie ontbreekt.
  • Het aantal volgers op je kanalen stijgt niet.
  • Het ontbreekt je aan kennis, creativiteit of inspiratie om wekelijks weer nieuwe content te maken?

Dan is het wellicht een goed idee om je social media beheer uit te besteden. Wij ontzorgen je compleet. We maken content die aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen. Uiteraard houden we rekening met je huisstijl en zorgen we voor een herkenbare en consistente plaatsing van de berichten.

Adverteren op social media

Wist je dat tegenwoordig nog maar een klein percentage van de berichten op social media organisch wordt getoond? Voor Facebook ligt dit percentage op ongeveer 5%. Dat betekent dat je berichten op Facebook bij ongeveer 5% van je volgers in de tijdlijn wordt getoond. Iedere keer als een gebruiker Facebook opent staan er ongeveer 1.500 berichten klaar om aan de gebruiker te tonen. Het algoritme van Facebook bepaalt welke berichten daadwerkelijk in de tijdlijn komen van de gebruiker. Adverteren op social media kan daarom een interessante oplossing zijn om toch je doelgroep te bereiken.

Ook hier helpen we je graag bij.