uw profiel perfect weergegeven

in Beeld, Geluid en Online

Is jouw bedrijf te klein voor een communicatieafdeling of heb je tijdelijke ondersteuning nodig bij een groot project? Of wil je alleen een opdracht uitbesteden op het gebied van film of podcasts? Alles is mogelijk en wij helpen je graag verder.

Bij ons kun je terecht voor al je marketing- en communicatievragen. Eén aanspreekpunt die jou totaal ontzorgt zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Op deze manier heb je je eigen communicatieafdeling, alleen als je hem nodig hebt.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Projectmanagement
Online marketing
Podcasting
Foto- en videografie

Projectmanagement is heel belangrijk als het gaat om marketing- en communicatieprojecten. Vaak lopen er heel wat projecten tegelijkertijd en is het dus belangrijk overzicht te kunnen houden. Een goede planning en voorbereiding zijn onmisbaar om een project te laten slagen. Op professionele wijze coördineren wij elk aspect in elke fase van een project. Onze speerpunten daarbij zijn:

  • Betrokken
  • Organisatietalent
  • Budget bewaken
  • Flexibel

Social Media
De allerbeste reclame van de wereld… is mond-tot-mond reclame. En die vindt steeds minder plaats bij de bakker, maar juist in sociale media. Maar hoe zet je die kanalen nu effectief in? Wij maken voor jou een sterk crossmediaal communicatieplan, zodat je eenvoudig en snel optimaal rendement haalt uit jouw middelen, zoals onder andere Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Marketing Automation
Marketing automation brengt twee werelden bij elkaar: marketingcommunicatie en software. Door gebruik te maken van technische mogelijkheden wordt de online reis geoptimaliseerd met als doel het genereren van potentiële klanten. Marketing automation zorgt niet alleen voor meer, maar ook betere leads. Daarnaast personaliseer je je communicatie en leren we meer over de bezoekers van je website. Als je de marketing automation software ook nog koppelt aan een CRM systeem is het mogelijk exact te analyseren welke kanalen en acties hebben geleid tot resultaat.

E-mail marketing
E-mail is nog steeds een zeer waardevol kanaal om een boodschap over te brengen naar een potentieel geïnteresseerde doelgroep. In tegenstelling tot vluchtige social media bereikt een e-mail bijna altijd de inbox van een ontvanger. Samen met jou maken we relevante nieuwsbrieven die veilig en goed worden afgeleverd.

Websites (SEO/SEA)
Goede websites hoeven niet duur te zijn. Of groot. Ze moeten het vooral je bezoeker gemakkelijk maken. Wij maken websites, waarin de behoeften van jou en je klanten centraal staan: overzichtelijk, aantrekkelijk en makkelijk vindbaar. Door middel van technische optimalisatie, linkbuilding en sterke content maken we jouw bedrijf vindbaar op o.a. Google. Ook kunnen we Google Adwords inzetten voor meer direct verkeer naar jouw website. Maandelijkse statistieken geven inzicht en worden gebruikt voor bijsturing en optimalisatie.

Podcasts zijn terug van weggeweest. Wie heeft er nog tijd om een whitepaper of een blog te lezen? Een podcast biedt uitkomst om jouw verhaal te vertellen. Een podcast is informatief en lijkt op een radiouitzending. Alleen bepaalt de luisteraar zelf wanneer hij een podcast wil luisteren. Inmiddels luisteren 2,2 miljoen Nederlanders naar podcasts. En dit aantal groeit iedere maand. Podcasts kunnen dus niet ontbreken in de communicatiemix.

Een goede podcast maken kost tijd en vraagt specifieke technische kennis. Wij helpen graag met de conceptontwikkeling en regie van jouw podcast. Ook de opname en montage verzorgen wij. De audio wordt in onze eigen studio nabewerkt met jouw eigen sound (leaders, voice over, intro en outro).

Volgens onderzoekers zal 82% van alle online content in het jaar 2022 uit videobeelden bestaan. En als je bedenkt dat mensen per week bijna 7 uur naar online video’s kijken, dan mag video dus niet ontbreken in je marketingmix!

Jouw onderneming ook perfect in beeld brengen? Ook dat kunnen we voor je verzorgen. Voor een bedrijfspresentatie, een brochure of social media. Niet alleen waardevol voor jouw (potentiële) klanten en je relaties, maar zeker ook voor het gebruik op je online- en sociale media.