Over ons
Werkwijze
Tarieven

Wie zijn wij

Wij zijn Sander en Marjon Stekelenburg en runnen samen Profiel Ontwerp & Communicatie. We zijn getrouwd, hebben 3 kinderen en een kantoor en eigen studio aan huis.

Profiel Ontwerp & Communicatie is een samenwerkingsverband van professionals op het gebied van online marketing, ontwerp, fotografie en tekstschrijven. Deze bundeling van specialismen maakt Profiel Ontwerp & Communicatie tot een ijzersterke partner om van jouw merk een passend profiel te maken.

Hoe wij werken

Kennismaken
Laten we eerst kennismaken onder het genot van een bakkie koffie en een ‘Gestelnaartje’ (lokale lekkernij)! Door goed te luisteren brengen we jouw communicatievraagstuk goed in kaart. Alleen zo kunnen we de juiste strategie bepalen en een scherpe offerte maken.

Maatwerk
Per opdracht stellen we een team samen van specialisten uit ons zorgvuldig opgebouwde netwerk. De projectmanager van Profiel Ontwerp & Communicatie blijft altijd jouw aanspreekpunt.

Afspraak = afspraak
Tijdens de uitvoering van de opdracht hebben we regelmatig contact om de voortgang te bespreken en bij te sturen indien nodig.

Wat kost dat?

De eerste kennismaking is natuurlijk gratis. Nadat we alle wensen in kaart hebben gebracht bieden we je een scherpe offerte. Het liefst spreken we per project een prijs af, zodat je van te voren weet waar je aan toe bent. Onderstaande uurtarieven geven alvast een richting aan.

Projectmanagement 60 euro per uur

Online marketeer vanaf 45 euro per uur

Podcasting op aanvraag

Foto- en videografie op aanvraag

85%
Project
Management
78%
Online
Marketing
92%
Podcasting
90%
Videografie
wij zijn Sander en Marjon

wij bouwen graag aan uw profiel