uw profiel perfect weergegeven

Video laten maken

Volgens onderzoekers zal 82% van alle online content in het jaar 2022 uit videobeelden bestaan. En als je bedenkt dat mensen per week bijna 7 uur naar online video’s kijken, dan mag video dus niet ontbreken in je media strategie!

De kracht van video

Door middel van video marketing creëer je zichtbaarheid van je bedrijf of product/dienst. Met de juiste inzet bereik je je doelgroep en kun je deze binden en aanzetten tot actie. Bovendien is video persoonlijk, zorgt video voor een betere vindbaarheid van je website in Google en worden video boodschappen 10 keer vaker gedeeld via social media. YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Bovendien kun je al met een klein budget adverteren op YouTube voor een specifieke doelgroep. Tenslotte kun je video inzetten in je e-mailmarketing en zo de betrokkenheid en conversie verhogen!

Al met al genoeg redenen dus om aan de slag te gaan met video. Wil je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op.

Wilt u uw onderneming of product perfect in beeld brengen? Dat regelen we graag. Wij helpen u graag met uw bedrijfsfilm, productlancering, testimonial, documentaires of after movies.

Hoe pakken we dat dan aan? Voor het maken van een goede videoproductie doorlopen we de volgende stappen:

Pre-productie
Het begint uiteraard met een idee en brainstormsessie. In ons advies houden we rekening met de doelgroep, het doel van de video en de kanalen waarop de video te zien zal zijn. Na akkoord op ons advies werken we een concept uit met script en storyboard. In deze fase bereiden we ook de daadwerkelijke productie voor zoals planning, draaidagen en eventueel inhuur van acteurs, visagie of extra cameramensen.

Productie
Na een goede voorbereiding gaan we daadwerkelijk filmen. Bij voorkeur is er dan ook iemand van het bedrijf aanwezig voor eventuele last-minute wijzigingen.

Post-productie
Hierna gaan we al het ruwe filmmateriaal bewerken tot een fijn verhaal. Na de montage van de film voegen we rechtenvrije muziek toe. Ook een voice-over en ondertiteling behoren tot de opties.

Bekijk onze video's