Profiel Ontwerp

Geeft jouw merk een eigen gezicht

Horen

Communicatie & Marketing

We horen heel goed wat je zegt, maar vooral ook wat je bedoelt. Dat is ons recept voor succesvolle communicatie, marketing en promotie. Als (virtueel) projectmanagers ontzorgen we je proactief, professioneel en pragmatisch.

Zien

Videoproductie

Zichtbaar zijn en blijven is belangrijk. Wij zorgen met de juiste ingrediënten dat je bij de juiste doelgroep in beeld komt en blijft.

Praten

Podcasting

Laat van je horen! Maar doe dat wel op een manier die bij jou en bij jouw doelgroep past. Wij gaan graag met je om tafel zitten om te bespreken hoe we dat voor jou kunnen realiseren.

Jij hebt iets aan de wereld toe te voegen. Maar dat moeten de mensen wel weten! Veel ondernemers en organisaties vinden het lastig, tijdrovend of ingewikkeld om na te denken over doelgroepen, communicatie en marketing.  Profiel Ontwerp & Communicatie helpt je pragmatisch en professioneel om je bedrijf, organisatie, merk of product een eigen, herkenbaar gezicht te geven. Ook ondersteunen we je om dat eigen gezicht te laten zien op een manier die bij jou past. We kunnen de complete huisstijl, communicatie en marketing voor je verzorgen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een van onze specialisaties: (virtueel) projectmanagement, (online) marketing, videografie of podcasts.

Gratis adviesgesprek

Nieuwsgierig hoe we jou profiel inkleuren? Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.

Opslaan is NIET mogelijk